Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

CONTINUE SHOPPING

KINI DIBUKA : Peluang Dropship Bersama Kami & One On One Sesi Coaching Dengan Coach Istimewa!

by Anna Shamsul |

Rezeki & peluang sentiasa ada meskipun dalam mode PKP 

Sama ada anda mempunyai kerjaya tetap, bekerja secara separuh masa, mahupun tidak bekerja ataupun anda adalah suri rumah sepenuh masa, peluang untuk sertai dropship kami kini telah dibuka & kami mengalu alukan anda untuk menjana pendapatan tambahan, terutama di kala musim PKP (Total Lockdown) yang sedang berkuatkuasa sekarang

Adania & Co ingin membuka peluang buat semua dalam mempromosikan skincare kegemaran anda & pada masa yang sama, boleh jana pendapatan tambahan melalui program Dropship kami.

Semuanya dilakukan dengan anda #StayHome sahaja. Tidak perlu keluar rumah & tidak perlu post barang 🚫

Segalanya kami yang akan uruskan.

Anda cuma perlu minat buka IG, FB, Telegram & WhatsApp. Segalanya di hujung jari dan dilakukan secara ONLINE melalui telefon mudah alih (handphone)!

Selain dari itu, program Dropship kami kali ini juga akan menawarkan beberapa kelainan & perkara BEST seperti berikut :

✅ Dijamin antara brand yang menawarkan kadar margin untung yang tertinggi dipasaran ( bermula RM3 dan boleh mencecah RM61 bagi satu produk ).
✅ Produk Kecantikan dan Kesihatan berasaskan alam semulajadi yang sangat bagus untuk kulit dan lulus KKM.
Cashback Reward disediakan setiap bulan. Jana sales sebanyak RM10k sebulan bersama kami, dan anda akan dapat pulangan cash RM700 sebagai reward 😲( Khas untuk bulan Jun ).
Marketing material disediakan ( anda hanya copy paste sahaja dan sesuai untuk semua platform online ).
Support Group Whatsapp dan Channel Telegram 24/7.
✅ Kami berikan kelas percuma 'One to One Dropship Berjaya' selama 5 bulan setiap minggu yang bakal Coach Adam ajar tentang teknik berniaga di Whatsapp, Instagram, Facebook & juga Shopee.
✅ Sijil Kelas Dropship akan diberikan kepada yang berjaya mengikuti step by step dari program yang disediakan ( selepas tamat 5 bulan )
Webinar Coaching Session bersama Founder
✅ Lucky Gila Draw bulanan bagi dropship yg aktif !

 

 

 

Macam mana? Jom? 🤗

Jika berminat, cuma tap link ini ( https://beacons.page/adania.co ) atau boleh juga tap link di profile IG kami. Kemudian pilih button utk Sign Up sebagai dropship