UPDATED : Jana RM5K Hingga RM15K sebulan melalui Program Zero To Hero (versi Bahasa Malaysia)

Anna Shamsul

Posted on March 28 2019

Sentiasa termenung dan berfikir bagaimana untuk memulakan perniagaan anda sendiri terutama sekali dalam bidang kecantikan, seperti produk kecantikan mahupun memulakan mobile spa anda sendiri? 

Antara cabaran yang selalu dirisaukan apabila ingin memulakan perniagaan kecantikan sendiri adalah :

  • Masalah modal kewangan. Tidak pasti berapa modal yang perlu digunakan.
  • Risau sama ada produk yang dijual mempunyai pengguna sedia ada atau tidak.
  • Risau sama ada perniagaan yang baru dimulakan akan mendapat sambutan atau sebaliknya.
  • Masalah tiada pengalaman atau kurang pengalaman dalam hal mengendalikan perniagaan.
  • Berasa tidak yakin atau malu yang menebal dalam diri untuk mencuba sesuatu yang baru.   

Jika anda mempunyai mana mana salah 1 atau mungkin semua masalah diatas, cara untuk mengatasinya adalah dengan mencari 1 pihak/organisasi yang boleh memberikan latihan lengkap untuk anda mengatasi masalah seperti ini. 

Tapi, mungkin pula anda berfikir, alamak, perlu pula keluarkan modal lagi. Itu baru modal latihan. Belum lagi modal untuk produk yang anda ingin jual.

Tanpa perlu pening-pening lagi, apa kata anda ikuti program Zero To Hero yang dianjurkan oleh kami (ADANIA)? Sebab program Zero To Hero (singkatannya ZTH) ini, bukan sekadar latihan yang kami berikan. Tetapi kami juga akan bekalkan produk-produk sekali. Beserta starter kit untuk program. 

Paling best, kesemua ini RM399 sahaja! Ya dengan RM399, anda akan dibekalkan bersama produk, starter kit program, dan juga latihan. Teruskan membaca jika berminat. Kami akan huraikan satu persatu produk/barang yang akan anda terima dengan RM399 sahaja.  

Produk-barang yang akan anda terima dengan pembayaran RM399 bagi program ZTH ini :

 

Products (worth RM492)
1 ) Sweet Orange Face Cleanser Travel Size
2 ) Pure Lavender Face Cleanser Travel Size
3 ) Luxurious Organic Face Oil Travel Size
4 ) Rose Divine Hydrating / Absolute Rose Pore Refining Face Mist
5 ) Creme Ivory Australian Clay Travel Size
6 ) Olive Green Australian Clay Travel Size
7 ) Blue Sea Algae Healing Mask Travel Size
8 ) Red Velvet Australian Clay Travel Size
9 ) Natural Scrubber Face Loofah
10 ) Pure Soap
11 ) Charcoal Eucalyptus 2 in 1 Soap
12 ) Botanical Brightening Soap
13 ) Very Berry Lip Conditioner (Plain)
14 ) BAU Lost in the Dessert (Miniature tester)
15 ) BAU Misty Fjord (Miniature tester)


Program Starter Kit.
1. ADANIA 30 days Telegram Coaching (bernilai RM497) 
2. FB Master Support Lifetime (bernilai RM399)
3. ADANIA 1 Day Workshop (bernilai RM99)
4. Marketing Material For Social Media (bernilai RM299)
5. ADANIA Family File (bernilai RM25)
6. ADANIA Tote Bag & Car Sticker (bernilai RM50)
7. ADANIA Registration Fee (bernilai RM80)
8. ADANIA Membership Card (bernilai RM35)
9. 20% off untuk kesemua produk ADANIA (tak ternilai).


Disini juga kami akan senaraikan FAQ (persoalan dan jawapan) bagi program ZTH ini untuk rujukan mudah anda :


Q : Apakah itu Zero To Hero Distributors Program?
A : ZTH adalah sebuah program atas talian (online) yang kami baru perkenalkan untuk merekrut individu-individu yang berminat untuk memulakan perniagaan sendiri (terutama dalam bidang kecantikan-berkaitan branding natural & organik). Sama ada dari segi berurusan jual beli produk kecantikan mahupun memulakan mobile spa sendiri, melalui program ini, peserta program akan menerima produk-produk dan starter kit program, bersama modul latihan-kursus online yang kami akan berikan sepanjang tempoh program ini dijalankan. Program ini bermula pada 17 Januari 2019 dan berakhir pada 17 Februari. Sepanjang tempoh ini kami akan sertakan modul-modul dan juga 'tugasan' mudah yang anda boleh lakukan dirumah sahaja. Manakala, pada 2 Mac 2019, kami akan mengadakan 1 bengkel (physical workshop) berlokasi di pejabat kami di Kuala Lumpur. Sepanjang tempoh latihan online, antara perkara-perkara yang kami akan ajar adalah dari segi komunikasi berkesan dan bagaimana ingin 'sustain' mengekalkan kewujudan anda di dalam dunia perniagaan yang sentiasa berubah-ubah mengikut trend semasa..


Q : Siapa yang boleh turut serta dalam program ini? Ada had umur ke?
A : Semua individu dialu-alukan untuk turut serta. Sama ada anda baru ingin bermula, telah punyai perniagaan sendiri atau mobila spa sendiri, anda boleh turut serta dalam program ZTH ini. Tiada had umur. Namun jika anda seorang pelajar, boleh minta kebenaran dari ibu bapa/penjaga anda. *wink* 
Program ini adalah program diatas talian (atau dikenali juga sebagai online). Modul dan tugasan akan diberikan melalui 1 group khas Telegram.   


Q : Jika saya berminat untuk turut serta, ada bayaran ke yang saya perlu buat? Saya juga ingin tahu jika ada bayaran yang dikenakan, apakah manfaat (benefits) dari pembayaran tersebut?
A : Ya untuk program ZTH ini, ada pembayaran yang anda perlu lakukan. Pembayaran adalah RM399 sahaja. Anda akan menerima produk-produk ADANIA, starter kit program, dan juga latihan-coaching bersama team mates ADANIA. Senarai produk-barang ada kami nyatakan diatas.


Q : Ada sebarang diskaun tak untuk program ini sebab saya baru pertama kali nak cuba ADANIA?
A : Untuk 100 orang peserta pertama, bayaran hanyalah RM399 sahaja. Manakala seterusnya pula adalah RM454.60 (tidak termasuk kos penghantaran produk-barang).

Q : Saya berminat dengan program ZTH ini. Jadi bagaimana saya boleh mendaftar? Bagaimana prosesnya?
A : Jika anda bukan dropship atau agen kami, anda boleh mendaftar terus melalui HQ. Boleh WhatsApp Anna di nombor yang tertera. Tetapi jika anda adalah existing dropship atau agen ADANIA, anda boleh hubungi Master Wholesaler (MW) masing-masing. Dropship atau agen ADANIA adalah di bawah seliaan Master Wholesaler (MW) kami. 

Anna +601156900395 ( klik SINI )


Q : Adakah sebarang sijil akan diberikan untuk program ini?
A : Ya semestinya! Satu sijil akan diberikan kepada peserta apabila mereka telah menyempurnakan tugasan yang diberikan dan selepas tamat program.


Q : Bila tarikh terakhir saya boleh turut serta program ini?
A : Setakat ini penyertaan masih dibuka jika anda berminat.


Q : Adakah saya wajib hadir untuk bengkel pada 2 Mac 2019 nanti?
A : Ya semestinya! Jika terdapat sebarang perubahan tarikh atau lokasi bengkel, kami pasti akan umumkan. Tujuan kami lakukan bengkel pada bulan Mac adalah bagi membolehkan anda merancang perjalanan anda :)
Selain dari itu, tujuan kami adakan bengkel @ physical workshop ini adalah bagi kita semua dapat beramah mesra dengan lebih dekat lagi.  


Q : Selepas tamat program ZTH ini, bolehkah saya masih memohon bantuan khidmat nasihat dari pihak ADANIA dan team mates yang lain?
A : Di ADANIA, kami akan sentiasa cuba untuk memberikan sebarang nasihat dan motivational support sepanjang tempoh anda masih menjadi agen kami. Walaupun program ZTH telah tamat, anda sentiasa boleh mengajukan sebarang persoalan atau khidmat nasihat dari team kami.

0 comments

Leave a comment
x